ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Guardian: Οργή & κριτική κατά Μητσοτάκη «ακόμη κι από τα ΜΜΕ που ποτέ δεν τον επικρίνουν ποτέ»



Tο άνευ προηγουμένου θέαμα των επίλεκτων δυνάμεων που κλήθηκαν να εκκενώσουν τους αυτοκινητιστές που είχαν εγκλωβιστεί σε οχήματα κατά μήκος του κεντρικού περιφερειακού δρόμου της πρωτεύουσας άφησε την κυβέρνηση να τρικλίζει καθώς οι ζημιές εξακολουθούσαν να υπολογίζονται στον απόηχο της καταιγίδας της Δευτέρας, αναφέρει η Guardian, περιγράφοντας λεπτομερώς τα όσα τραγικά καταγράφηκαν στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες.

«Σε μια χώρα όπου η κεντροδεξιά κυβέρνηση του Μητσοτάκη σπανίως επικρίνεται, αυτή τη φορά η κριτική ήταν αναπόφευκτη. Τα ΜΜΕ καταδίκασαν την αργή αντίδραση των αρχών, χαρακτηρίζοντας τις χαοτικές σκηνές ανεπίτρεπτες για κράτος-μέλος της Ε.Ε.».

Η βρετανική εφημερίδα επισημαίνει στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι αυτή είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που η Αθήνα δέχεται τόσο ισχυρή πίεση από χιονόπτωση.
όγοι, ακόμη, επέμειναν ότι οι προβλέψεις τους ήταν ακριβείς και πως δεν υπήρχε δικαιολογία για αυτές τις σκηνές.

Η Guardian επισημαίνει ακόμη και την εμφάνιση της δημοσκόπησης της Abacus στην οποία οι πολίτες χαρακτηρίζουν τις υποσχέσεις για αποζημίωση ως επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης.

Τέλος, σημειώνει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ο οποίος επέρριψε σχεδόν όλες τις ευθύνες στην εταιρεία διαχείρισης της Αττικής Οδού, και… στους μετεωρολόγους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια