ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Yuval Noah Harari : «Στο μέλλον που ετοιμάζουμε δεν θα σας χρειάζονται ούτε ως σκλάβους»! (video)

 


Ο βασικός του συνεργάτης του Κλάους Σβάμπ, Yuval Noah Harari, σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχτηκε δημοσίως τα εφιαλτικά σενάρια που ετοιμάζουν για το μέλλον της Ανθρωπότητας.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, στη «νέα» Ανθρωπότητα που ευαγγελίζονται, πολλές δουλειές θα εξαφανιστούν και συνεπώς αυτοί που τις έκαναν θα καταστούν ασήμαντοι και άρα θα «περισσεύουν».

Δεν θα χρησιμεύουν ούτε ως σκλάβοι ή υπηρέτες γιατί για ακόμα και για αυτά τα «καθήκοντα» θα πρέπει να είναι «αναβαθμισμένοι» για να τα κάνουν αφού όπως λένε, ακόμα και ο εγκέφαλος θα αντικατασταθεί από «ανόργανη ύλη» και νανορομπότ.

«Εάν μείνεις πίσω θα αντιμετωπίσεις κάτι πολύ χειρότερο, θα είσαι αόρατος, άνευ ουσίας, δεν θα σε χρειάζονται ούτε καν ως υπηρέτη ή σκλάβο» είπε ο Yuval Noah Harari

«Μπορούν πλέον να διαβάσουν τις συνάψεις του εγκεφάλου και να αντικαταστήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα με ένα ανόργανο ανοσοποιητικό σύστημα αποτελούμενο από εκατομμύρια νανορομπότς».
Αν κατανοήσουμε πως λειτουργούν τα κέντρα του εγκεφάλου και παράγουν τα συναισθήματα όπως αγάπη και θυμός, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα να αναπαράγουμε τις συναισθηματικές αυτές καταστάσεις βασισμένοι πάνω στη σιλικόνη και όχι τον άνθρακα (ανόργανη ύλη αντί οργανικής) βασισμένοι πάνω σε υπολογιστές και όχι μυαλά»

«Δυστυχώς θα καταστρέψουμε πολλές δουλειές» πρόσθεσε στην ίδια συνέντευξη ο μέντοράς του, Κλάους Σβάαμπ. ΠΗΓΗ

Ο βραβευμένος τρελός καθηγητής της νέας τάξης πραγμάτων ισραηλινής καταγωγής και σύμβουλος του Klaus Schwab εμφανίζεται στην δημόσια σκηνή για θέματα που αφορούν τον μετανθρωπισμό και την τεχνητή νοημοσύνη.

Με σκληροπυρηνικό ύφος θεωρεί βέβαιη την εξέλιξη του ανθρώπου παρεμβαίνοντας στην φυσιολογία του αφού όπως ο ίδιος λέει :''Η βιολογική ύπαρξη πάντοτε εμπεριέχει κάποιο βαθμό δυσφορίας''.
Είναι θλιβερό το γεγονός ότι η ελίτ της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας θεωρεί τον άνθρωπο ημιτελές δημιούργημα και με αυτό το πρόσχημα θέλουν να τον εξελίξουν σε κάτι που ακόμα και οι ίδιοι δεν είναι σίγουροι για τις επιπτώσεις.

Ποιος θα το φανταζόταν ότι η ανθρωπότητα θα έφτανε στο σημείο να επιτρέπει σε άθεους επιστήμονες να επιβάλλουν την τρέλα τους ,τα απόκοσμα αλλόκοτα σχέδια τους και μάλιστα να βεβηλώνουν και να προκαλούν την ίδια την Δημιουργία απειλώντας το ανθρώπινο γένος σε αφανισμό καθώς και την καταστροφική παρέμβαση στο περιβάλλον του.
Απο την στιγμή που οι άνθρωποι ξέχασαν απο που προέρχονται ,το ποιος είναι ο προορισμός τους αλλά κυρίως την αθανασία τους, επέτρεψαν σε μια ομάδα υπανθρώπων και θανάσιμοι εχθροί της Δημιουργίας μέσα απο χειραγωγούμενες κυβερνήσεις να τον διχάσουν ,να τον διαφθείρουν με σκοπό να τον οδηγήσουν στην λήθη.

Στο παρακάτω βίντεο ο εν λόγω καθηγητής και συγγραφέας ομολογεί ότι κάποιες κυβερνήσεις εξ αρχής θέλουν να κυριαρχήσουν πάνω στον άνθρωπο χωρίς όμως να έχουν τις δυνατότητες αυτό να το επιτύχουν στοχεύοντας μάλιστα μυστικές υπηρεσίες όπως η Γκεστάπο και η KGB οι οποίες δεν είχαν τα ''υπολογιστικά δεδομένα να χακάρουν δισεκατομμύρια ανθρώπους''.
Σύμφωνα με αυτά που λέει ο  Dr.Χάραρι ,αυτό σήμερα μπορεί να επιτευχθεί ,όχι δημιουργώντας ψηφιακές δικτατορίες απο την ''ανθρώπινη ελίτ'' ,αλλά χακάροντας απ ευθείας τον άνθρωπο μετατρέποντάς τον σε υπολογιστή. Μάλιστα αποκαλεί τους ανθρώπους ''ζώα''.
Πραγματικά η ομιλία του συγκεκριμένου τρελού καθηγητή σοκάρει και μας αποδεικνύει οτι οι συνομωσιές τελικά δεν είναι καθόλου θεωρίες. Οντως υπάρχει η ελίτ και όντως εργάζονται πυρετωδώς για να κυριαρχήσουν πάνω στον άνθρωπο.
Ακούστε την ομιλία του...

Δρ. Yuval Noah Harari, o κορυφαίος σύμβουλος του Klaus Schwab, ξεδιπλώνει την ατζέντα του WEF!



Ο Yuval Noah Harari είναι το δεξί χέρι του Klaus Schwab, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και άλλων ιδρυμάτων, επηρεασμένος απο τον γνωστό ανθέλληνα Χένρυ Κίσσινγκερ με το όνομα του να φιγουράρει σε παγκόσμιες ''θεωρίες'' συνωμοσίας...

Ενδεικτικά το έργο του για την μεγάλη επανεκκίνηση που έχει γίνει πεδίο διαμάχης, καθώς κάποιες από τις απόψεις του θεωρούνται απάνθρωπες.
Καμπαλιστής στο δόγμα και ....βραβευμένος και αυτός. Για ποιον λόγο άραγε ;

Αρα θα πρέπει όλοι οι άνθρωποι να βγούν απο την λήθη και να αντιληφθούν εγκαίρως τους τεράστιους κινδύνους που σπεύδουν εναντίον τους.
Να αντιληφθούμε οτι όλα είναι θέμα διοίκησης και να σταματήσουμε να επιτρέπουμε σε αυτές τις μισάνθρωπες διοικήσεις να εκτελούν σχέδια τα οποία οδηγούν την ανθρωπότητα στην καταστροφή.
Η μόνη δύναμη της παρακμιακής παγκόσμιας ελίτ είναι η άγνοια των ανθρώπων και όταν οι άνθρωποι γνωρίσουν το τι έχει συμβεί τότε η ένωση τους θα είναι η λύση όπου θα βάλει ενα οριστικό τέλος σε όλη αυτή την παγκόσμια απειλή.

Σήμερα στην Ελλάδα δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να ενωθούν μέσα απο την Ελλήνων Συνέλευσις η οποία εδώ και χρόνια προειδοποιεί για όλα αυτά τα σατανικά σχέδια της παγκόσμιας ελίτ και παράλληλα πολεμά αυτές τις σκιές να τις βγάλει στο Φώς της Αλήθειας και να τις κάψει όλες μαζί.
Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Υ.  κ.Αρτέμης Σώρρας δίνει την δυνατότητα στους Ελληνες πολίτες να εμφανιστούν στην παγκόσμια σκηνή ως τους πραγματικούς ιδιοκτήτες ,αφού θα το δηλώσουν νομικά μέσα απο την Ελλήνων Συνέλευσις και με την διακυβέρνηση των Ελλήνων θα ξετυλιχτεί το κουβάρι σε κάθε παρανομία ,σε κάθε ασέλγεια που έχει συμβεί στην χώρα μας ξεκινώντας απο όλες τις δοσίλογες κυβερνήσεις που μας διοίκησαν ,φτάνοντας το μέχρι το τέλος.
Είναι πλέον στην επιλογή του κάθε Ελληνα πολίτη να βάλει ένα μεγάλο Χ σε ότι άσχημο έχει συμβεί στην ζωή μας και να αναλάβει την ευθύνη να διοικήσει την χώρα του και να την διασφαλίσει αυτη τη φορά με άξονα τις 12 αξίες που στην ουσία είναι η ίδια η φυσιολογία του ανθρώπου.


Σύνταξη άρθρου
Φ.Κ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια