ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι Έλληνες συστρατεύονται στα δικά τους γραφεία [βίντεο]

 


Σε μια χώρα που την κατάντησαν ένα ξέφραγο αμπέλι ,
κάθε κυβέρνηση στην ουσία η ίδια συμμορία .. , Σε μια Ελλάδα που περιστοιχίζεται απο αλλογενείς ελληνόφωνους ανθέλληνες όπου θέλουν να κυριαρχήσουν στην χώρα και να διαλύσουν κάθε εθνική συνείδηση,κρυμμένοι μέσα στα κόμματα ,στα δόγματα και στις ομάδες ,όπου με νύχια και με δόντια προσπαθούν να φέρουν τον διχασμό ,το μίσος μεταξύ των Ελλήνων αδελφών ...

Αυτήν την ώρα βλέπουμε την ιερή μας χώρα να βάλλεται από ολες τις μεριές.
Χτυπήσανε την παιδεία μας, την γλώσσα μας,την ιστορία μας με τελικό σκοπό να σβήσουν τον αρχαιότερο πολιτισμό στον πλανήτη. Τον πολιτισμό που δίδαξε την δημοκρατία σε όλους , που δίδαξε τέχνες και επιστήμες ...

Πλέον σαστισμένοι και ανήμποροι αφού όλοι μας πρόδωσαν ...περιμένουμε κάτι η κάποιον να έρθει να μας σώσει. Μα απο πού ;;; αλλά και να έρθει ,πόσο σίγουροι είμαστε οτι θα το αντιληφθούμε απο την στιγμή που ζούμε μέσα σε ένα τεράστιο ψέμα;;;


Κι όμως αυτός ο κάποιος που ήρθε να σε σώσει και που θα πρέπει να τον αντιληφθείς εμφανίστηκε !

ειναι ο αυτόχθων Έλληνας κυρίαρχος ιθαγενής ,ο νόμιμος ιδιοκτήτης αυτού του τόπου.
δηλαδή συνέλληνά μου αυτός είσαι εσύ ,είμαι κι εγώ αλλά και όλοι οι Έλληνες που θα πρέπει να το δηλώσουμε στην μοναδική νομική εκπροσώπηση του κυρίαρχου έθνους των Ελλήνων την Ελλήνων Συνέλευσις και να συστήσουμε το έθνος μας με την 5η εθνοσυνέλευση.


Η ώρα της συστράτευσης των Ελλήνων είναι τώρα!

είναι η ώρα που οι Ελληνες πρέπει,να ομονοήσουν και να ενωθούν κάτω από έναν μοναδικό στόχο και σκοπό ...την απελεφθέρωση της ιερής μας χώρας.

Ολα τ'άλλα θα τα βρούμε μετά,που στην ουσία όλοι τα ίδια θελουμε.
ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΙΣΟΤΗΤΑ


Ο Αρτέμης Σώρρας ,πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις
ο μοναδικός άνθρωπος που απο την στιγμή που εμφανίστηκε στην δημοσιότητα το 2012 δεν λόξευσε πουθενά και δεν αναίρεσαι τίποτα από όλα αυτά που είπε και από όλα αυτά που έπραξε.
Και πως θα μπορούσε άλλωστε να λοξεύσει απο την στιγμή που εμφανίστηκε ως ''ο μηχανισμός'' ο οποίος περιμένει τους Έλληνες να του δώσουν την εντολή να εκτελέσει όλα αυτά που πρέπει έτσι ώστε να βγεί η χώρα μας απο τα μνημόνια και όλες τις δεσμεύσεις που την οδηγούν στον αφανισμό.
Στο παραπάνω βίντεο ο λόγος του αληθινός και ξεκάθαρος μας δείχνει την λύση ,μια λύση η οποία είναι μονόδρομος για να πάρουμε πίσω ότι οι αλλογενείς πολιτικοί ξεπούλησαν.
Ο πόλεμος αυτός θα κερδηθεί με την πένα και είναι πλέον στην επιλογή μας.


 

ΣΥΝΤΑΞΗ
Φ.Κ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια